Wie ben ik

Mijn naam is Lucille Zirkzee en ik werk met veel plezier en passie als zelfstandig reisagent in mijn eigen reiskantoor in Eindhoven.

Als het mogelijk is, bezoek ik elk jaar nieuwe bestemmingen, ga ik naar product presentaties en volg ik trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste reistrends zodat ik u goed kan adviseren. Zonvakanties, bus-trein-vlieg-auto-droomreizen, stedentrips, cruises, vakantieparken, campings, hotels, vakantiehuizen, dichtbij huis in eigen land, bestemmingen in Europa of verre bestemmingen, tickets, toegangskaarten, autohuur, ik regel uw reis van begin tot eind.

Bij het boeken van een reis is het vooral in deze tijd erg belangrijk dat je professioneel advies inwint over de maatregelen die mogelijk nog op uw bestemming van toepassing zijn. Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres. U boekt met flexibele voorwaarden en we helpen u bij het invullen van de juiste documenten indien van toepassing. 

Vakantieplannen

Heeft u vakantieplannen? Maak een afspraak, maar ook via de mail, telefonisch of app kunnen we bespreken wat uw wensen of ideeën zijn. Ik probeer een passend reisvoorstel te maken. Deze stuur ik dan op en naar aanleiding van het voorstel kunt u aangeven of en wat er nog aangepast moet worden, tot het geheel naar uw wens is. Of u  boekt bij ons eenvoudig de door de bekende reisorganisaties aangeboden pakketreizen. Dan zijn wij uw aanspreekpunt en u krijgt onze persoonlijke service er gratis bij.

Wat kost de vakantie

De kosten zijn niet hoger dan wanneer u  hetzelfde zelf online boekt of via een (online) reisbureau/ organisatie, het enige wat ik reken zijn boekingskosten. Die zijn in overleg en maximaal  € 42,50, afhankelijk van de hoeveelheid werk die ermee gepaard is gegaan.

Korting

Zoekt u liever zelf en boekt u bij mij dan, krijgt u korting. Wij krijgen commissie van de reisorganisaties waar wij boeken omdat we een klant aandragen. U krijgt veel persoonlijke service.  Dus meer service en dit kost u dus als klant niets extra.

Na de boeking

Na boeking ontvangt u een persoonlijk reispakket. Met een mapje met hierin uw reisbescheiden en de kofferlabels en een leuke attentie voor onderweg. Daarnaast worden de reisbescheiden u ook digitaal aangeleverd.

De voordelen

U krijgt objectief advies en alles voor uw vakantie wordt tot in de puntjes geregeld;

Al het aanbod op deze website en nog veel meer regelen we graag persoonlijk voor u en we doen er alles aan om uw welverdiende vakantie zorgeloos te laten verlopen;

De reiswinkel is gevestigd in Eindhoven en gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen. Een afspraak op een andere locatie, bijvoorbeeld bij u thuis, is ook mogelijk. Evenals het bespreken van van uw ideeën en wensen via de mail, telefonisch of app.

Zekerheid

Ik ben aangesloten bij TUI at Home, onderdeel van TUI. Zij bieden u en mij garantie van aansluiting bij ANVR, (Z)SGR en het Calamiteitenfonds. Boekingen en betalingen gaan via TUI at Home.

U vindt mij op de website van TUI at Home: www.tuiathome.nl/reisadviseur/lucille-zirkzee/

 

 

Al het aanbod op deze website en nog veel meer, we regelen het graag persoonlijk voor u en we doen er alles aan om uw welverdiende vakantie zorgeloos te laten verlopen. Bij het boeken van een reis is het momenteel erg belangrijk dat u professioneel advies inwint over de maatregelen die mogelijk nog op uw bestemming van toepassing zijn. Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres. Boek nu met flexibele voorwaarden. We regelen uw reis van A tot Z inclusief Coronatesten indien van toepassing.

CONTACT

Tel:  06 411 530 66

E-mail: lucille.zirkzee@tui.nl

Maak een afspraak, of stel  uw vraag via de mail of app 

 

LucilleReizen

Brabis 4

5641 JV Eindhoven

Aangesloten bij Mijn ReisKennis B.V.  is dé franchise organisatie voor zelfstandige reisondernemers. Mijn ReisKennis is onderdeel van Reisburo de Wit en biedt zekerheid door lidmaatschap bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Boekingen en betalingen gaan via Mijn ReisKennis B.V.  Informatie over Mijn ReisKennis B.V. kunt u vinden op  https://www.mijnreiskennis.nl/.