Alles voor een zorgeloze vakantie!

Persoonlijk reisadvies voor een zorgeloze vakantie!

U boekt bij ons uw reis en wij zorgen ervoor dat alles wat geregeld dient te worden ook geregeld is, zodat u zorgeloos van uw vakantie kunt genieten

Persoonlijke service en altijd antwoord op al uw vragen over uw vakantie!

Het is tegenwoordig vrij gemakkelijk online even zelf vakantie je vakantie te boeken. Alles ontvang je digitaal en als je een vraag hebt stel je die aan de chatrobot. Wellicht krijg je niet op ál je vragen een antwoord, dan bel je even naar de klantenservice, waar je na 10 minuutjes wachten alsnog je vraag kunt stellen.

Totdat het mis gaat. Denk maar eens terug aan afgelopen jaar 2020.

Klanten met een vakantie via internet geboekt voor 2020 hebben letterlijk uren in de wacht gestaan bij een klantenservice omdat zij duidelijkheid wilden over hun vakantie,  de annuleringen, de reisvouchers, de betalingen, de restitutie of, omdat zij na dagen, soms weken wachten, nog steeds geen reactie hebben gekregen op de mail die zij hadden gestuurd.

Boekt u uw volgende vakantie bij TUI at Home Lucille Zirkzee, dan zijn de lijnen kort, krijgt u deskundig advies, persoonlijke service en zijn we bereikbaar op de momenten dat het echt nodig is. Ook wanneer u via deze site een vakantie boekt bent u verzekerd van onze persoonlijke service.

Zoals u elders op deze site heeft kunnen zien zijn wij agent voor alle bekende reisorganisaties. Boekt u bij ons dan betaalt u voor uw vakantie dezelfde prijs als bij de bekende reisorganisaties maar dan zijn wij uw aanspreekpunt en krijgt u  onze persoonlijke service er gewoon gratis bij.

Contact

Wilt u een afspraak maken, vul dan hieronder het contactformulier in. 

Contactformulier

Velden die gemarkeerd zijn met een * zijn verplichte velden