Voorwaarden Reisorganisator
De vakantie die u wilt boeken wordt ondergebracht bij de touroperator. Hierdoor zijn de aanvullende voorwaarden van de touroperator van toepassing. Bekijk hier de voorwaarden. 

ANVR Reizigersvoorwaarden
De ANVR is een internationaal erkende belangenorganisatie voor de reisbranche en vertegenwoordigt vele reisbureau- en reisorganisatie ondernemingen. Op deze wijze garanderen wij een hoge kwaliteit reizen en informatie daarover. De rechten en plichten van u en van ons reisbureau zijn vastgesteld in de ANVR Reis- en Boekingsvoorwaarden, die in overleg met de Consumentenbond zijn opgesteld. De ANVR werkt o.a. samen met de SGR en het Calamiteitenfonds. Bekijk de ANVR Reizigersvoorwaarden.

De SGR Garantieregeling
De SGR heeft als doel om reizigers te beschermen tegen faillissementen. Zij geven garantie op overeenkomsten voor vervoer, reis en verblijf die u heeft afgesloten bij een aangesloten organisatie. Bij financiële problemen of faillissementen van de reisorganisatie betaalt de SGR onder voorwaarden, de reis en/of verblijf. Let op losse vliegtickets vallen niet onder deze regeling.  Meer weten? Bekijk hier de volledige garantieregeling.

Het Calamiteitenfonds
De garantie van het Calamiteitenfonds houdt in dat u aanspraak kunt maken als de reis of een deel van de reis als gevolg van een calamiteit niet of niet volledig kan worden uitgevoerd. Het Calamiteitenfonds betaalt de extra kosten die ontstaan doordat een reis moet worden aangepast. Als de reis moet worden afgebroken dat zorgt het fonds voor een vergoeding voor de niet genoten reisdagen. Let op dat het Calamiteitenfonds geen uitkering doet voor reizen die nog niet zijn aangevangen. Wilt u na een calamiteit niet naar een bestemming afreizen? Raadpleeg dan één van onze kantoren. De bijdrage voor het Calamiteitenfonds is 2,50 euro per boeking.  Meer weten? Bekijk de website van het Calamiteitenfonds.

EU- Richtlijn
De combinatie van reisdiensten die wordt aangeboden is een pakketreis volgens de Richtlijn (EU) 2015/2302. Bijgevolg kan er aanspraak worden gemaakt op alle EU-rechten die voor pakketreizen gelden. De eerdergenoemde reisorganisator is ten volle verantwoordelijk voor de goede uitvoering van de volledige pakketreis. De reisorganisator beschikt ook over de wettelijke verplichte bescherming om kosten te vergoeden indien het vervoer in de pakketreis is inbegrepen en te repatriëren ingeval zij insolvent wordt. Bekijk hier meer informatie over basisrechten.