Alles geregeld voor een zorgeloze vakantie - aangesloten bij ANVR en SGR!

Boek wijs en reis veilig

U heeft twijfels om nu alvast een reis te boeken omdat u financieel geen risico wilt lopen? Dat is begrijpelijk! Graag willen wij die twijfels bij u wegnemen, want voorpret en alvast genieten van je komende vakantiereis is net zo belangrijk!

Veel van onze partners hanteren momenteel soepele omboek- en annuleringsregelingen. Wij vinden het belangrijk om u hierin goed te begeleiden en te informeren.

  • Kosteloos omboeken*

  • Flexibel annuleren*

  • Geen wachttijden aan de telefoon 

Kosteloos omboeken

Geen negatief reisadvies maar heeft u er toch geen goed gevoel bij om op vakantie te gaan?
Veel van onze partners hanteren een flexibel omboekbeleid. Hiermee kunt u vaak kosteloos omboeken naar een andere datum en bestemming (mits de reis in de door u gewenste periode al boekbaar is).

Flexibel annuleren

Enkele partners van ons bieden de mogelijkheid om tot een bepaalde tijd voor vertrek kosteloos van uw reis af te zien. Heeft u een pakketreis geboekt en is het kort voor vertrek nog code oranje? Dan geven veel organisaties sinds 1 januari 2021 geen vouchers meer! Dat betekent dat zij de reeds betaalde reissom terug geven als de reis niet doorgaat.

De reisadviezen

ANVR-reisondernemingen blijven de reisadviezen van Buitenlandse Zaken volgen. Dus heeft u geboekt en kan de reisonderneming de reis uiteindelijk toch niet uitvoeren, dan ontvangt u uw reeds betaalde reissom terug. En verandert het reisadvies van een bestemming naar oranje of rood terwijl je daar bent, dan zorgt de reisonderneming voor repatriëring. 

Klik hier voor het actuele reisadvies van het Ministerie van Buitenlandse Zaken.

Tekst: L. Tromp

Zorgeloos op vakantie: wij zijn aangesloten bij Mijn ReisKennis, onderdeel van Reisburo de Wit. Uw boeking is gegarandeerd veilig en vertrouwd door aansluiting bij ANVR, SGR en Calamiteitenfonds.