Alles geregeld voor een zorgeloze vakantie - aangesloten bij ANVR en SGR!

Waanzinnig mooie en bijzondere treinreizen door Europa!

Droom met ons mee en laat je inspireren... open hier onder de online brochure van onze partner Incento met de mooiste treinreizen van Europa 2021/2022!

 

Betoverend Zwitserland

Reizen per trein door Zwitserland is een belevenis op zich. Tijdens deze groepsreis geniet u van de schitterende treinreizen aan boord van de Glacier Express en de Bernina Express. Deze 9-daagse reis laat u kennis maken met de mooiste regio’s van Zwitserland. Neem gerust contact op voor meer informatie over deze reis!

Vertrek: 6 september 2021 
Prijs: vanaf € 3.798 p.p

Oslo, Flåm, Bergen & Stavanger per trein

Deze 9-daagse rondreis door het zuiden van Noorwegen maakt u kennis met de verschillende gezichten van dit ruige Scandinavische land. Oslo, Bergen en Stavanger zijn stuk voor stuk boeiende en levendige steden. De schitterende treintrajecten van de Flåm- en Bergenspoorlijn geven een indruk van de overweldigende natuur die even lieflijk als woest kan zijn. 

Vanuit Bergen reist u per Fjord Line Ferry via een prachtige zeeroute naar Stavanger. Zo ontstaat een veelzijdig en onvergetelijk arrangement. Neem  gerust contact op voor meer informatie over deze reis!

Vertrek: mei t/m september 2021
Prijs: vanaf € 1.698 per persoon 

 

De Poolcirkel Express

De crème de la crème van het reizen door Scandinavië... dat is toch wel deze 17-daagse reis! In deze reizen combineren we de majestueuze bergen en diepe fjorden van Noorwegen met de rustige landschappen in Zweden. Tijdens deze reis in internationaal gezelschap maakt u kennis met de allermooiste treintrajecten van Noord-Europa. Bijvoorbeeld de Inlandsbanan, die u door landschappen met kristalheldere meren en tientallen meters hoge dennenbomen tot boven de Poolcirkel brengt. Het is een onvergetelijke ervaring wanneer het daglicht oneindig is. Wanneer dit een eerste kennismaking is met Scandinavië zult u na het maken van deze reis ontdekken waarom dit gebied bij velen zo geliefd is. De schoonheid is adembenemend! Neem gerust contact op voor meer informatie over deze reis!

Vertrek 2021: 15, 23, 25, en 29 juni; 2, 6 en 13 juli; 4 en 24 augustus. 
Prijs: vanaf € 5.098 per persoon 

 

FRIENDSHIP CRUISES, onvergetelijke luxe riviercruises wereldwijd met volledige verzorging! 

Neem alvast een voorproefje op het luxe cruiseschip de Amadeus: Welkom aan boord! 

 

Voor een luxe riviercruise bent u bij onze partner Friendship Cruises aan het juiste adres. Al 40 jaar organiseren zij volledig verzorgde, luxe vaarvakanties aan boord van de mooiste 4-, 5- en zelfs 6-sterren luxe cruiseschepen over ‘s werelds meest majestueuze rivieren. Ontdek de Rijen en Moezel, Main, Rhône, Seine, Douro, Donau, Zwarte Zee, Oostzee, Wolga, Mekong, Halong Bay, Irrawaddy, Ganges, Amazone, Mississipi en Hudson. Alle jaargetijden kunt u op reis, zelfs in de winter kunt u mee op een van de bijzondere Kerst- en Oud & Nieuw cruises, een specialiteit van Friendship Cruises. Neem gerust contact op voor alle informatie over deze prachtige reizen! 

Maak kennis met de Air Cruise Collection!

Dé ultieme manier van reizen!

Vlieg rechtstreeks naar de meest spectaculaire bestemmingen op aarde. Onvergetelijk inspirerend. Uitzonderlijk exclusief. Onbegrensd speciaal. Op een reis met uw privévliegtuig ervaart u de wereld op een onvergelijkbaar  authentieke en indrukwekkende manier.

Alles is tot in de puntjes voor u verzorgd. Ervaar de ultieme luxe gedurende onze aircruises en creëer onvergetelijke herinneringen.

Of u nu alleen, met uw partner of met vrienden reist, u reist altijd met gelijkgestemden.

Exclusief ontworpen Air Cruise: 12-daagse reis Exceptioneel Italië

Deze vertrekt op 9 juli 2021

Deze schitterende reis neemt u mee over de mooiste wegen van Italië, langs de hoogtepunten van de beroemde ‘Mille Miglia’.  Dit is niet zomaar een route, maar een tour met spectaculaire bolides. Een unieke route door een van de mooiste landen ter wereld, zeer luxe hotels, bijzondere culinaire genoegens en verrassingen.

De reis begint in de operastad Verona. In Verona staan de Ferrari's en Lamborghini's voor u klaar. De reis wordt afgesloten met een 3-daags verblijf op het schitterende eiland Capri in de Golf van Napels. Uiteraard vliegt u met uw eigen VIP vliegtuig.

Maximaal 44 personen kunnen deze reis meemaken!

U kunt de brochure voor deze reis of voor de overige Air Cruises, te weten: Rivier Cruise, Air Cruise Parels van Mediterraan Europa, Cruise 'Hollands Welvaren', Air Cruise Antarctica - Signature Edition, Air Cruise 'Parels van de Oriënt', Air Cruise 'Parels van de Opera', Air Cruise 'Parels van het Verre Oosten', Air Cruise 'Parels van Noord-Amerika', Air Cruise 'Parels van Zuid-Amerika' of Air Cruise 'Parels van Down Under'  hier aanvragen.