Waanzinnig mooie en bijzondere treinreizen door Europa!

Droom met ons mee en laat je inspireren... open hier onder de online brochure van onze partner Incento met de mooiste treinreizen van Europa 2021/2022!

 

FRIENDSHIP CRUISES, onvergetelijke luxe riviercruises wereldwijd met volledige verzorging! 

Neem alvast een voorproefje op het luxe cruiseschip de Amadeus: Welkom aan boord! 

 

Voor een luxe riviercruise bent u bij onze partner Friendship Cruises aan het juiste adres. Al 40 jaar organiseren zij volledig verzorgde, luxe vaarvakanties aan boord van de mooiste 4-, 5- en zelfs 6-sterren luxe cruiseschepen over ‘s werelds meest majestueuze rivieren. Ontdek de Rijen en Moezel, Main, Rhône, Seine, Douro, Donau, Zwarte Zee, Oostzee, Wolga, Mekong, Halong Bay, Irrawaddy, Ganges, Amazone, Mississipi en Hudson. Alle jaargetijden kunt u op reis, zelfs in de winter kunt u mee op een van de bijzondere Kerst- en Oud & Nieuw cruises, een specialiteit van Friendship Cruises. Neem gerust contact op voor alle informatie over deze prachtige reizen! 

Maak kennis met de Air Cruise Collection!

Dé ultieme manier van reizen!

Vlieg rechtstreeks naar de meest spectaculaire bestemmingen op aarde. Onvergetelijk inspirerend. Uitzonderlijk exclusief. Onbegrensd speciaal. Op een reis met uw privévliegtuig ervaart u de wereld op een onvergelijkbaar  authentieke en indrukwekkende manier.

Alles is tot in de puntjes voor u verzorgd. Ervaar de ultieme luxe gedurende onze aircruises en creëer onvergetelijke herinneringen.

Of u nu alleen, met uw partner of met vrienden reist, u reist altijd met gelijkgestemden.

Een unieke reis in een heerlijke omgeving met een zeer gevarieerd programma en alle grandeur en luxe die u van Air Cruise Collection mag verwachten, werkelijk een ‘Journey Beyond Expectations’.

De landen rond de Middellandse zee zijn stuk voor stuk parels van de wereldgeschiedenis. In de 16e en 17e eeuw voeren schepen uit Nederland al naar de landen rond de Middellandse Zee om handel te drijven. De route was alleen mogelijk via de straat van Gibraltar. De zeelui die deze route volgden werden dan ook Straatvaarders genoemd ofwel ‘handelaars op de Levant’. U gaat als ‘moderne straatvaarder’ een aantal van deze landen verkennen met uw eigen VIP privévliegtuig. Het betreft een route langs eeuwenoude beschavingen. Gecombineerd met hedendaagse luxe, geweldige keukens, authentieke dorpjes, afwisselende landschappen en onvergetelijke ervaringen en  verrassingen. 

Via de metropool Istanbul aan de Bosporus (die oost en west al eeuwenlang met elkaar verbindt) en het indrukwekkende landschap van Cappadocië in Turkije, de geschiedenis van Aphrodite op Cyprus, de machtige Negev woestijn in Israël, de schoonheid en historie van de Maltese Archipel, eindigt de reis met adembenemende landschappen nabij Palermo op het veelzijdige eiland Sicilië. Een kleurrijk palet waarbij elke streek zijn eigen karakter en charme heeft. En dat allemaal onder het genot van een zeer aangenaam Mediterraan klimaat.

U verblijft in de meest luxueuze hotels ter wereld. Het splinternieuwe Six Senses Shaharut Resort in de Negev Woestijn, Çırağan Palace Kempinski aan de Bosporus in Istanbul en het luxueuze Villa Igiea Rocco Forte Hotel op Sicilië zijn slechts enkele sprekende voorbeelden uit de met zorg geselecteerde tophotels waar u verblijft.

Gedurende deze all inclusive reis zal het u aan niets ontbreken. Alles is tot in de puntjes voor u verzorgd. U geniet van hoogstaande culinaire genoegens van de lokale chefs. Ervaar de ultieme luxe gedurende onze Air Cruise en creëer onvergetelijke herinneringen.

Het privévliegtuig staat gedurende de gehele Air Cruise tot beschikking van het gezelschap. U vliegt telkens rechtstreeks naar de volgende bestemming. Waar mogelijk maken wij gebruik van de VIP terminals op de verschillende luchthavens en zult u een VIP behandeling ervaren, dus geen lange rijen bij douane en beveiliging.

U kunt de brochure voor deze reis of voor de overige Air Cruises, te weten: Rivier Cruise, Air Cruise Parels van Mediterraan Europa, Cruise 'Hollands Welvaren', Air Cruise Antarctica - Signature Edition, Air Cruise 'Parels van de Oriënt', Air Cruise 'Parels van de Opera', Air Cruise 'Parels van het Verre Oosten', Air Cruise 'Parels van Noord-Amerika', Air Cruise 'Parels van Zuid-Amerika' of Air Cruise 'Parels van Down Under'  hier aanvragen. 

Al het aanbod op deze website en nog veel meer, we regelen het graag persoonlijk voor u en we doen er alles aan om uw welverdiende vakantie zorgeloos te laten verlopen. Bij het boeken van een reis is het momenteel erg belangrijk dat u professioneel advies inwint over de maatregelen die mogelijk nog op uw bestemming van toepassing zijn. Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres. Boek nu met flexibele voorwaarden. We regelen uw reis van A tot Z en helpen u met het vergaren en het invullen van de juiste documenten indien van toepassing.

CONTACT

Tel:  06 411 530 66

E-mail: lucille@mijnreiskennis.nl

Maak een afspraak, of stel  uw vraag via de mail of app 

 

LucilleReizen

Brabis 4

5641 JV Eindhoven

LucilleReizen is een handelsnaam van Lucille Mijn Reiskennis

Aangesloten bij Mijn ReisKennis B.V.  is dé franchise organisatie voor zelfstandige reisondernemers. Mijn ReisKennis is onderdeel van Reisburo de Wit en biedt zekerheid door lidmaatschap bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Boekingen en betalingen gaan via Mijn ReisKennis B.V.  Informatie over Mijn ReisKennis B.V. kunt u vinden op  https://www.mijnreiskennis.nl/.