Alles voor een zorgeloze vakantie!

Waanzinnig mooie en bijzondere treinreizen door Europa!

Droom met ons mee en laat je inspireren... open hier onder de online brochure van onze partner Incento met de mooiste treinreizen van Europa 2021/2022!

 

Betoverend Zwitserland

Reizen per trein door Zwitserland is een belevenis op zich. Tijdens deze groepsreis geniet u van de schitterende treinreizen aan boord van de Glacier Express en de Bernina Express. Deze 9-daagse reis laat u kennis maken met de mooiste regio’s van Zwitserland. Neem gerust contact op voor meer informatie over deze reis!

Vertrek: 6 september 2021 
Prijs: vanaf € 3.798 p.p

Oslo, Flåm, Bergen & Stavanger per trein

Deze 9-daagse rondreis door het zuiden van Noorwegen maakt u kennis met de verschillende gezichten van dit ruige Scandinavische land. Oslo, Bergen en Stavanger zijn stuk voor stuk boeiende en levendige steden. De schitterende treintrajecten van de Flåm- en Bergenspoorlijn geven een indruk van de overweldigende natuur die even lieflijk als woest kan zijn. 

Vanuit Bergen reist u per Fjord Line Ferry via een prachtige zeeroute naar Stavanger. Zo ontstaat een veelzijdig en onvergetelijk arrangement. Neem  gerust contact op voor meer informatie over deze reis!

Vertrek: mei t/m september 2021
Prijs: vanaf € 1.698 per persoon 

 

De Poolcirkel Express

De crème de la crème van het reizen door Scandinavië... dat is toch wel deze 17-daagse reis! In deze reizen combineren we de majestueuze bergen en diepe fjorden van Noorwegen met de rustige landschappen in Zweden. Tijdens deze reis in internationaal gezelschap maakt u kennis met de allermooiste treintrajecten van Noord-Europa. Bijvoorbeeld de Inlandsbanan, die u door landschappen met kristalheldere meren en tientallen meters hoge dennenbomen tot boven de Poolcirkel brengt. Het is een onvergetelijke ervaring wanneer het daglicht oneindig is. Wanneer dit een eerste kennismaking is met Scandinavië zult u na het maken van deze reis ontdekken waarom dit gebied bij velen zo geliefd is. De schoonheid is adembenemend! Neem gerust contact op voor meer informatie over deze reis!

Vertrek 2021: 13 juli; 4 en 24 augustus. 
Prijs: vanaf € 5.098 per persoon 

 

FRIENDSHIP CRUISES, onvergetelijke luxe riviercruises wereldwijd met volledige verzorging! 

Neem alvast een voorproefje op het luxe cruiseschip de Amadeus: Welkom aan boord! 

 

Voor een luxe riviercruise bent u bij onze partner Friendship Cruises aan het juiste adres. Al 40 jaar organiseren zij volledig verzorgde, luxe vaarvakanties aan boord van de mooiste 4-, 5- en zelfs 6-sterren luxe cruiseschepen over ‘s werelds meest majestueuze rivieren. Ontdek de Rijen en Moezel, Main, Rhône, Seine, Douro, Donau, Zwarte Zee, Oostzee, Wolga, Mekong, Halong Bay, Irrawaddy, Ganges, Amazone, Mississipi en Hudson. Alle jaargetijden kunt u op reis, zelfs in de winter kunt u mee op een van de bijzondere Kerst- en Oud & Nieuw cruises, een specialiteit van Friendship Cruises. Neem gerust contact op voor alle informatie over deze prachtige reizen! 

Maak kennis met de Air Cruise Collection!

Dé ultieme manier van reizen!

Vlieg rechtstreeks naar de meest spectaculaire bestemmingen op aarde. Onvergetelijk inspirerend. Uitzonderlijk exclusief. Onbegrensd speciaal. Op een reis met uw privévliegtuig ervaart u de wereld op een onvergelijkbaar  authentieke en indrukwekkende manier.

Alles is tot in de puntjes voor u verzorgd. Ervaar de ultieme luxe gedurende onze aircruises en creëer onvergetelijke herinneringen.

Of u nu alleen, met uw partner of met vrienden reist, u reist altijd met gelijkgestemden.

Exclusief ontworpen Air Cruise: 15-daagse reis Parels van Mediterraan Europa

De 15-daagse Air Cruise 'Parels van Mediterraan Europa' vindt plaats van 6 t/m 20 oktober 2021

Een unieke reis in een heerlijke omgeving met een zeer gevarieerd programma en alle grandeur en luxe die u van Air Cruise Collection mag verwachten, werkelijk een ‘Journey Beyond Expectations’.

De landen rond de Middellandse zee zijn stuk voor stuk parels van de wereldgeschiedenis. In de 16e en 17e eeuw voeren schepen uit Nederland al naar de landen rond de Middellandse Zee om handel te drijven. De route was alleen mogelijk via de straat van Gibraltar. De zeelui die deze route volgden werden dan ook Straatvaarders genoemd ofwel ‘handelaars op de Levant’. U gaat als ‘moderne straatvaarder’ een aantal van deze landen verkennen met uw eigen VIP privévliegtuig. Het betreft een route langs eeuwenoude beschavingen. Gecombineerd met hedendaagse luxe, geweldige keukens, authentieke dorpjes, afwisselende landschappen en onvergetelijke ervaringen en  verrassingen. 

Via de metropool Istanbul aan de Bosporus (die oost en west al eeuwenlang met elkaar verbindt) en het indrukwekkende landschap van Cappadocië in Turkije, de geschiedenis van Aphrodite op Cyprus, de machtige Negev woestijn in Israël, de schoonheid en historie van de Maltese Archipel, eindigt de reis met adembenemende landschappen nabij Palermo op het veelzijdige eiland Sicilië. Een kleurrijk palet waarbij elke streek zijn eigen karakter en charme heeft. En dat allemaal onder het genot van een zeer aangenaam Mediterraan klimaat.

U verblijft in de meest luxueuze hotels ter wereld. Het splinternieuwe Six Senses Shaharut Resort in de Negev Woestijn, Çırağan Palace Kempinski aan de Bosporus in Istanbul en het luxueuze Villa Igiea Rocco Forte Hotel op Sicilië zijn slechts enkele sprekende voorbeelden uit de met zorg geselecteerde tophotels waar u verblijft.

Gedurende deze all inclusive reis zal het u aan niets ontbreken. Alles is tot in de puntjes voor u verzorgd. U geniet van hoogstaande culinaire genoegens van de lokale chefs. Ervaar de ultieme luxe gedurende onze Air Cruise en creëer onvergetelijke herinneringen.

Het privévliegtuig staat gedurende de gehele Air Cruise tot beschikking van het gezelschap. U vliegt telkens rechtstreeks naar de volgende bestemming. Waar mogelijk maken wij gebruik van de VIP terminals op de verschillende luchthavens en zult u een VIP behandeling ervaren, dus geen lange rijen bij douane en beveiliging.

U kunt de brochure voor deze reis of voor de overige Air Cruises, te weten: Rivier Cruise, Air Cruise Parels van Mediterraan Europa, Cruise 'Hollands Welvaren', Air Cruise Antarctica - Signature Edition, Air Cruise 'Parels van de Oriënt', Air Cruise 'Parels van de Opera', Air Cruise 'Parels van het Verre Oosten', Air Cruise 'Parels van Noord-Amerika', Air Cruise 'Parels van Zuid-Amerika' of Air Cruise 'Parels van Down Under'  hier aanvragen.