Wie ben ik?

Mijn naam is Lucille Zirkzee en ik werk met veel plezier en passie als zelfstandig reisadviseur.

Elk jaar bezoek ik nieuwe bestemmingen en productpresentaties en volg ik trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste reistrends zodat ik u goed kan adviseren.

Heeft u geen zin om uren op internet te zoeken of door reisgidsen te bladeren? Het aanbod is enorm. Zal ik dit maar boeken..? Maar wat als..? Kan ik niet beter…? Betaal ik niet teveel..? Is dit wel vertrouwd..? Bij mij bent u aan het juiste adres. U krijgt objectief advies en alles voor uw vakantie wordt tot in de puntjes geregeld.

Een greep uit de reisorganisaties waar wij mee samenwerken, dit is slechts het topje van de ijsberg.

Ook als u zelf uw vakantie heeft gevonden kunt u de boeking bij mij onderbrengen.
Uiteraard voor dezelfde prijs maar dan wel inclusief de persoonlijke service van LucilleReizen!

Van een pakketreis tot geweldige reizen op maat, ik stuur u graag naar de mooiste plekjes!

Zoekt of boekt u toch liever zelf uw vakantie? Kijk eens bij ZOEK EN BOEK ZELF!

Komt u er niet uit, heeft u vragen of wilt u advies dan neemt u gerust contact op, samen komen we er wel!

Dus zoekt u een zonvakantie, droomreis, stedentrip, cruise, weekeindje weg of hotelovernachting, in Nederland, binnen Europa of verre bestemmingen, een vakantie op maat of een vakantie via de bekende reisorganisaties, ik regel alles van A tot Z voor een zorgeloze vakantie!

Heeft u een leuke reis gezien, of weet u al wat u wilt gaan boeken? Laat LucilleReizen de reis en de prijs checken, zo heeft u altijd de beste deal

Vraag een reisvoorstel aan per mail, telefoon of via Whats app. Of maak gewoon een afspraak bij u thuis op een tijdstip wat voor u uitkomt! 

06 411 530 66