Alles voor een zorgeloze vakantie!

Wie ben ik

Mijn naam is Lucille Zirkzee en ik werk met veel plezier en passie als zelfstandig reisagent in mijn eigen reiskantoor. 

Als het mogelijk is, bezoek ik elk jaar nieuwe bestemmingen, ga ik naar product presentaties en volg ik trainingen om op de hoogte te blijven van de nieuwste reistrends zodat ik u goed kan adviseren. Zonvakanties, bus-trein-vlieg-auto-droomreizen, stedentrips, cruises, vakantieparken, campings, hotels, vakantiehuizen, dichtbij huis in eigen land, bestemmingen in Europa of verre bestemmingen, tickets, toegangskaarten, autohuur, ik regel uw reis van begin tot eind.

Bij het boeken van een reis is het vooral in deze tijd erg belangrijk dat je professioneel advies inwint over de maatregelen die mogelijk nog op uw bestemming van toepassing zijn. Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres. U boekt met flexibele voorwaarden en we regelen uw reis van A tot Z inclusief Coronatesten indien van toepassing. 

Vakantieplannen

Heeft u vakantieplannen? Maak vrijblijvend een afspraak, maar ook via de mail, telefonisch of app kunnen we bespreken wat uw wensen of ideeën zijn. Ik probeer een passend (vrijblijvend) reisvoorstel te maken. Deze stuur ik dan op en naar aanleiding van het voorstel kunt u aangeven of en wat er nog aangepast moet worden, tot het geheel naar uw wens is. Of u  boekt bij ons eenvoudig de door de bekende reisorganisaties aangeboden pakketreizen. Dan zijn wij uw aanspreekpunt en u krijgt onze persoonlijke service er gratis bij.

Wat kost de vakantie

De kosten zijn niet hoger dan wanneer u  hetzelfde zelf online boekt of via een (online) reisbureau/ organisatie, het enige wat ik reken zijn boekingskosten. Die zijn in overleg en maximaal  € 39,50, afhankelijk van de hoeveelheid werk die ermee gepaard is gegaan.

Korting

Zoekt u liever zelf en boekt u bij mij dan, krijgt u korting. Wij krijgen commissie van de reisorganisaties waar wij boeken omdat we een klant aandragen. U krijgt veel persoonlijke service.  Ik ben het enige aanspreekpunt. Dus meer service en dit kost u dus als klant niets extra.

Na de boeking

Na boeking ontvangt u een persoonlijk reispakket. Ook krijgt u na boeking een uitnodiging voor de Mijnreiskennis app. Hierin kunt u de hele reis bekijken en voor vertrek vind u hier ook uw reisbescheiden; de papieren versie kunt u dan eventueel thuislaten. Ook staan er nog allerlei tips voor de reis.

De voordelen

U krijgt objectief advies en alles voor uw vakantie wordt tot in de puntjes geregeld;

Al het aanbod op deze website en nog veel meer regelen we graag persoonlijk voor u en we doen er alles aan om uw welverdiende vakantie zorgeloos te laten verlopen;

De reiswinkel is gevestigd in Eindhoven en gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen. Een afspraak op een andere locatie, bijvoorbeeld bij u thuis, is ook mogelijk. Evenals het bespreken van van uw ideeën en wensen via de mail, telefonisch of app.

Zekerheid

Ik ben aangesloten bij de betrouwbare service organisatie Mijn ReisKennis, onderdeel van Reisburo de Wit Travels in Veghel. Zij bieden u en mij garantie van aansluiting bij ANVR, (Z)SGR en het Calamiteitenfonds. Boekingen en betalingen gaan via Mijn ReisKennis.

U vindt mij op de website van Mijn ReisKennis: https://www.mijnreiskennis.nl/lucille-zirkzee/