Verzekeringen

Uw reis- en annuleringsverzekering in goede handen

Wij werken samen met Allianz Verzekeringen. Zorgeloos met vakantie gaan betekent ook dat u goed verzekerd bent tegen eventuele risico's. Medische verzorging in het buitenland of een onverwachte terugvlucht naar huis kunnen grote financiële gevolgen hebben.

Allianz zorgt ervoor dat u er nooit alleen voor staat. Tijdens uw reis wordt u direct geholpen, mocht dit nodig zijn. U kunt 24 uur per dag rekenen op uitstekende (telefonische) hulp in uw eigen taal: 020-5929292 (vanuit het buitenland: + 31 20 592 92 92).

Wereldwijd eigen alarmcentrales: professionele hulp bij ziekte en ongeval. Allianz Global Assistance is ’s werelds grootste reisverzekeraar. Met alarmcentrales in 36 landen wereldwijd. En een wereldwijd netwerk van 400.000 hulpverleners. Allianz Global Assistance weet daardoor precies of een ziekenhuis wel of niet voldoet aan onze westerse standaarden. En waar u zich ook bevindt, als u belt wordt u in het Nederlands geholpen. Altijd, 24 uur per dag, 7 dagen in de week. 

Allianz biedt de mogelijkheid om kortlopende en doorlopende verzekeringen af te sluiten. 

Wat houdt een reisverzekering in?

Het belang van een goede reisverzekering wordt nog wel eens onderschat. Zonder reisverzekering kunt u op reis onverwachts voor hoge kosten komen te staan. Met een reisverzekering worden uw onvoorziene kosten vergoed, waar u ook bent. 

Uw reisverzekering geeft onder andere dekking voor:

 • Professionele hulp bij ziekte, ongeval en overlijden;

 • Reiskosten en verblijfkosten bij ziekte, ongeval en overlijden;

 • Reiskosten bij overlijden / levensgevaar familie (1e of 2e graad);

 • Repatriëring;

 • Uitgebreide vergoeding van medische kosten, als aanvulling op de dekking van uw zorgverzekering;

 • Snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal en medische kosten.

Voordelen van de Kortlopende Reisverzekering

 • Uitgebreide vergoeding van medische kosten, als aanvulling op de dekking van uw basis zorgverzekering;

Als u zonder Reisverzekering op vakantie gaat, dan kunt u onverwachts voor hoge kosten komen te staan. Medische kosten kunnen al snel hoog oplopen. Zeker in het buitenland. U krijgt vaak andere zorg dan in Nederland en bovendien tegen een ander tarief. Meestal vergoedt uw zorgverzekeraar het tarief dat in Nederland geldt voor een behandeling. Maar als medische zorg in het buitenland duurder is, dan zijn de extra kosten voor eigen rekening. Met de Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance worden al uw onvoorziene medische kosten vergoed. 100%. Waar u ook bent.

 • Snelle en eerlijke schadebehandeling bij verlies, diefstal en medische kosten;

Als u kosten heeft gemaakt voor schade, wilt u dat natuurlijk zo snel mogelijk na uw reis weer terug ontvangen. En dat uw aanvraag eerlijk wordt bekeken. Heeft u een Kortlopende Reisverzekering afgesloten bij Allianz Global Assistance dan wordt altijd de situatie bekeken waarin de schade is ontstaan om schade zo eerlijk mogelijk te behandelen.

 • Kinderen tot en met 4 jaar gratis;

Kinderen die op de ingangsdatum van de Kortlopende Reisverzekering jonger zijn dan 5 jaar zijn gratis meeverzekerd. Zo zijn kinderen tot en met 4 jaar bij de Kortlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance voor dezelfde risico´s verzekerd als die van de medeverzekerde ouders/begeleiders.

 • Eenvoudig meeverzekeren van bijzondere sporten en wintersport;

Met een Kortlopende Reisverzekering is het mogelijk om het risico van wintersport (inclusief deelname aan Gasterennen en Wisbiwedstrijden) en bijzondere (winter)sporten mee te verzekeren. Bijzondere sporten zijn onder andere: bergbeklimmen, klettern, abseilen, speleologie, bungee-jumping, hanggliding, ultralight vliegen, zweefvliegen. Bijzondere wintersporten zijn onder andere: ijsklimmen, skeleton, bobslederijden, ijshockey, speedskiën, speedraces, skijöring, skispringen, skivliegen, figuurspringen bij freestyle-skiën, ski-alpinisme, paraskiën en heliskiën. 

Handig: direct annulering meeverzekeren

Heeft u minder dan 7 dagen geleden uw reis geboekt? Dan biedt Allianz Global Assistance u de mogelijkheid uw reisverzekering uit te breiden met een annuleringsdekking. Een reisverzekering inclusief annuleringsdekking dus. Zo betaalt u geen dubbele poliskosten en hoeft u maar 1 keer een verzekering af te sluiten. Dat kan alleen bij Allianz Global Assistance. Voor een standaard dekking betaalt u 5,5% van de reissom en voor de dubbel-zeker dekking 6% van de reissom. Met de annuleringsverzekering bent u voor en tijdens uw reis verzekerd als u onverwachts uw reis moet annuleren. Met de dubbel-zeker variant krijgt u zelfs de hele reissom vergoed als u tijdens uw reis terug moet naar Nederland!

Kortom: voor een zeer volledige Kortlopende Reisverzekering bent u bij Allianz GlobalAssistance aan het juiste adres

Kortlopende Annuleringsverzekering

Uw reis of vakantie annuleren is vervelend genoeg. Daar kunt u geen financiële zorgen bij gebruiken. Vergeet daarom niet een Kortlopende Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance af te sluiten. Met deze tijdelijke annuleringsverzekering bent u uitstekend verzekerd voor annulering, vertraging en reisonderbreking. Ook geldig voor last-minute reizen!

Voordelen van de Kortlopende Annuleringsverzekering

 • Verzekerd bij annulering en vertraging;

Niets is zo vervelend als op het laatste moment uw geplande vakantie af te moeten zeggen. Of uw vakantie vroegtijdig te moeten afbreken. Het is niet alleen een teleurstelling, maar vaak ook een financiële tegenvaller. Sluit u de Kortlopende Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance af, dan krijgt u bij annulering vóór de reis de annuleringskosten vergoed. Een geruststellende gedachte. Moet u onverwachts de reis afbreken? Dan krijgt u voor de niet-gebruikte dagen de kosten vergoed. U krijgt zelfs een vergoeding bij vertraging, langer dan 8 uur, bij vertrek of aankomst. 

 • Dubbel-Zeker variant van de Annuleringsverzekering, de volledige reissom vergoed;

Met de Dubbel-Zeker variant van de Annuleringsverzekering van Allianz Global Assistance spelt u helemaal op safe. Moet u eerder huiswaarts, dan krijgt u de volledige reissom terug, tot maximaal het verzekerde bedrag. Zelfs tot de voorlaatste dag van de vakantie. Met de standaard variant krijgt u een vergoeding voor de niet genoten vakantiedagen.

 • Ook een annuleringsverzekering voor samengestelde reizen mogelijk;

LucilleReizen stelt ook reizen op maat samen. Onderdelen zoals een vlucht, hotel en huurauto worden los van elkaar geboekt. Een onderdeel van de reis kan plotseling uitvallen door natuurgeweld, zoals bijvoorbeeld een aswolk of tsunami of zelfs al door teveel sneeuw op het vliegveld. Maar ook door oproer en binnenlandse onlusten (een politieke opstand), een defect aan het los geboekte vervoersmiddel of een plotselinge staking. Tegen een extra premie van 1% van de reissom bent u verzekerd van een vergoeding bij uitval van één van de onderdelen van die reis. 

Doorlopende Reisverzekering

De Doorlopende Reisverzekering van Allianz Global Assistance (voorheen Mondial Assistance) is ideaal wanneer u regelmatig op reis gaat. Want met deze permanente reisverzekering verzekert u alleen wat echt nodig is. Zo bepaalt u zelf waarvoor u wel en niet verzekerd bent. Precies de goede dekking, voor precies de juiste premie. Dat is het uitgangspunt van de Doorlopende Reisverzekering.

Voordelen van de Doorlopende Reisverzekering

 • Keuzevrijheid: door u op maat te maken;

De vernieuwde Doorlopende Reisverzekering kent drie varianten: Budget, Comfort en Premium. De keuze voor de hoogte van de dekking bij ‘Bagage’ en ‘Medische kosten’ bepaalt de verzekeringsvariant.  Gaat u bijvoorbeeld op wintersport? Dan sluit u makkelijk de wintersportdekking af.

Zo bepaalt u helemaal zelf of u wel of niet een bepaalde dekking in uw doorlopende reisverzekering afsluit. Op deze manier betaalt u nooit teveel en heeft u een doorlopende reisverzekering die helemaal past bij uw manier van reizen!

 • Eigen alarmcentrales: wereldwijd professionele hulp bij ziekte en ongeval;

Allianz Global Assistance is ’s werelds grootste reisverzekeraar en hulpverlener. We hebben eigen alarmcentrales in 36 landen op alle continenten en een internationaal netwerk van 400.000 hulpverleners. Jaarlijks beoordelen onze eigen artsen wereldwijd de kwaliteit van de medische zorg en voorzieningen van ziekenhuizen, klinieken en op vliegvelden. Dat waarborgt snelle en kwalitatief goede hulpverlening. Allianz Global Assistance weet daardoor precies of een ziekenhuis wel of niet voldoet aan onze westerse standaarden. Waar u ook bent, als u belt met Allianz Global Assistance wordt u in het Nederlands geholpen. Altijd, 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

 • Gratis medisch advies en altijd in het Nederlands;

U bent op vakantie en voelt zich niet lekker. Dan heeft u wellicht behoefte aan medisch advies. Met een Doorlopende Reisverzekering bent u verzekerd van ondersteuning van de Reisarts van Allianz Global Assistance. En mocht het nodig zijn, dan kan hij u doorverwijzen naar de beste arts of het beste ziekenhuis in de buurt.

 • Schade melden;

Als je een schade hebt, dan wil je dat natuurlijk zo snel mogelijk na je reis weer terug ontvangen. Om de schade zo eerlijk mogelijk te behandelen kijkt Allianz Global Assistance altijd naar de situatie waarin de schade is ontstaan.

 • Jongerenkorting: voor jongeren tot 27 jaar;

Als enige reisverzekeraar biedt Allianz Global Assistance tot 15% korting op de totale premie van de Doorlopende Reisverzekering voor jongeren tot 27 jaar. Ook als u niet meer thuis woont, maar  vanwege uw studie op kamers woont. Sluit u de Comfort of Premium variant af? Dan ontvangt u 15% korting. Voor kinderen op de polis van de ouders geldt geen jongerenkorting.

 

Al het aanbod op deze website en nog veel meer, we regelen het graag persoonlijk voor u en we doen er alles aan om uw welverdiende vakantie zorgeloos te laten verlopen. Bij het boeken van een reis is het momenteel erg belangrijk dat u professioneel advies inwint over de maatregelen die mogelijk nog op uw bestemming van toepassing zijn. Bij ons bent u daarvoor aan het juiste adres. Boek nu met flexibele voorwaarden. We regelen uw reis van A tot Z inclusief Coronatesten indien van toepassing.

CONTACT

Tel:  06 411 530 66

E-mail:lucille@mijnreiskennis.nl

Maak een afspraak, of stel  uw vraag via de mail of app 

 

LucilleReizen

Brabis 4

5641 JV Eindhoven

LucilleReizen is een handelsnaam van Lucille Mijn Reiskennis

Aangesloten bij Mijn ReisKennis B.V.  is dé franchise organisatie voor zelfstandige reisondernemers. Mijn ReisKennis is onderdeel van Reisburo de Wit en biedt zekerheid door lidmaatschap bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Boekingen en betalingen gaan via Mijn ReisKennis B.V.  Informatie over Mijn ReisKennis B.V. kunt u vinden op  https://www.mijnreiskennis.nl/.