Er zijn mensen voor wie de wintersportvakantie het hoogtepunt van het jaar is; niets zo heerlijk als een sportieve vakantie in de buitenlucht. Met het gezin of met vrienden, voor een paar dagen of een echte skivakantie.

Gaat u met de auto, de trein, de bus of het vliegtuig? Met of zonder skipas en met of zonder materiaalhuur, dichtbij het centrum en/of dichtbij de piste? Kiest u voor een bestemming binnen of toch buiten Europa?

Zoveel mensen, zoveel wensen! Laat me weten wat úw wensen zijn, ik kijk naar de beste aanbiedingen van het moment of ik stel een mooi pakket voor u samen. De prijs is gelijk aan die van de bekende aanbierders maar dan wel met de volledige service van uw eigen contactpersoon!

Tip: u kunt op deze site ook makkelijk een woning huren voor uw wintersportverblijf; kijk eens op ZOEK EN BOEK ZELF!

Komt u er niet uit, aarzel vooral niet en laat het me weten; samen komen we er wel!

Heeft u ergens een leuke wintersportvakantie gezien? LucilleReizen checkt geheel vrijblijvend de beste deal voor u!

Mijn ReisKennis B.V. is dé franchise organisatie voor zelfstandige reisondernemers die van huis uit werken en biedt zekerheid door lidmaatschap bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Alle boekingen worden ondergebracht bij Mijn ReisKennis B.V.  (ANVR 04564 en SGR 2541). Informatie over Mijn ReisKennis B.V. kunt u vinden op  https://www.mijnreiskennis.nl/.

 

LucilleReizen

Lucille - Mijn ReisKennis

Brabis 4

5641 JV Eindhoven

Nederland

T: 06 411 530 66

E: lucille@mijnreiskennis.nl