Stedentrips zijn ideale vakanties als u er even tussenuit wilt. Cultuur snuiven in een prachtige stad, lekker shoppen, museumbezoek, heerlijk dineren in restaurants en naar het theater, musical of popconcert. Of combineer het in sommige gevallen met een dagje strand. Het is geschikt voor iedereen en het aanbod is enorm! Heeft u zin om even weg te gaan? Vul het contactformulier in en laat me weten wat uw plannen zijn; bijna dagelijks komen er leuke aanbiedingen binnen van de bekende aanbieders, ik laat u graag weten of er iets van uw gading bijzit! Natuurlijk stel ik net zo makkelijk een stedentrip naar wens voor u samen.

De prijs? Bij LucilleReizen betaalt u niet meer dan wanneer u rechtstreeks bij de bekende aanbieders boekt. Maar krijgt u wél de service van uw eigen contactpersoon er gratis bij!

Tip: kijk eens bij ZOEK EN BOEK ZELF!

En komt u er niet uit, aarzel niet en laat het me weten; samen komen we er wel!

Heeft u ergens een leuke stedentrip gezien? LucilleReizen checkt geheel vrijblijvend de beste deal voor u!

Mijn ReisKennis B.V. is dé franchise organisatie voor zelfstandige reisondernemers die van huis uit werken en biedt zekerheid door lidmaatschap bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Alle boekingen worden ondergebracht bij Mijn ReisKennis B.V. (ANVR 04564 en SGR 2541). Informatie over Mijn ReisKennis B.V. kunt u vinden op  https://www.mijnreiskennis.nl/.

 

LucilleReizen

Lucille - Mijn ReisKennis

Brabis 4

5641 JV Eindhoven

Nederland

T: 06 411 530 66

E: lucille@mijnreiskennis.nl