Een rondreis maak je wanneer je graag on-the-road bent; de rondreis zelf is al de bestemming! In een relatief korte tijd kunt u veel zien. U verblijft elke dag of om de paar dagen op een andere plaats. 

Gaat u zelf met met een camper of een (huur) auto op pad dan bent u vrij om te gaan en te staan waar u wilt. Doordat u onderweg bent komt u zoveel meer te weten over het land en wat het te bieden heeft; u doet meer nieuwe indrukken en ervaringen op. Of u nu een rondreis door Zuid-Italië gaat maken (check mijn persoonlijke reisverhaal Zuid-Italië en Sicilië!) of u vliegt naar Zuid-Afrika (check mijn persoonlijke reisverhaal Zuid Afrika!) voor een rondreis, de mogelijke heden zijn onbegrensd!

Er zijn individuele rondreizen en groepsreizen. Ook voor singles of alleengaanden. U sluit aan bij een rondreis van een reisorganisatie of u huurt een camper/auto en u stelt uw eigen rondreis samen. Zelfs kunt u kiezen voor een rondreis met een privé chauffeur. Een rondreis maken kan overal, ver weg en dichtbij.

Natuurlijk zijn we niet afhankelijk van de kant-en-klare rondreizen van de bekende aanbieders; net zo makkelijk stel ik een rondreis voor u samen! We kijken wat u graag allemaal wilt gaan bekijken tijdens uw vakantie en aan de hand hiervan kan ik een mooie reis voor u samenstellen die voldoet aan uw wensen en aan uw budget. Daarnaast krijgt u van mij tips over het gebied wat u gaat bezoeken. En heeft u alle service van uw eigen contactpersoon!

Laat vrijblijvend via het contactformulier weten wat uw wensen zijn, bel of stuur een bericht, dan kunnen we gauw aan de slag!

Toch zelf ook even rondloeren? Kijk eens bij ZOEK EN BOEK ZELF!

Komt u er niet uit, aarzel niet en neem contact op; samen komen we er wel!

Heeft u een mooie reis gezien? Laat het weten, LucilleReizen checkt geheel vrijblijvend de beste deal voor u!

Mijn ReisKennis B.V.  is dé franchise organisatie voor zelfstandige reisondernemers die van huis uit werken en biedt zekerheid door lidmaatschap bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Alle boekingen worden ondergebracht bij Mijn ReisKennis B.V. (ANVR 04564 en SGR 2541). Informatie over Mijn ReisKennis B.V. kunt u vinden op  https://www.mijnreiskennis.nl/.

 

LucilleReizen

Lucille - Mijn ReisKennis

Brabis 4

5641 JV Eindhoven

Nederland

T: 06 411 530 66

E: lucille@mijnreiskennis.nl