Een rondreis maak je wanneer je graag on-the-road bent; de reis zelf is al de bestemming. In een relatief korte tijd kunt u veel zien. U verblijft elke dag of om de paar dagen op een andere plaats. Tip: kijk ook eens bij ZOEK EN BOEK ZELF!

Gaat u zelf met met een camper of een (huur) auto op pad dan bent u vrij om te gaan en te staan waar u wilt. Doordat u onderweg bent komt u meer te weten over een land en ontdekt u wat het nog meer te bieden heeft. U doet meer nieuwe indrukken en ervaringen op. Of u nu een rondreis door Toscane gaat maken of u vliegt naar Zuid-Amerika voor een rondreis.

Er zijn individuele rondreizen of groepsreizen. Ook voor singles of alleengaanden. U sluit aan bij een rondreis van een reisorganisatie of u huurt een camper/auto en u stelt uw eigen rondreis samen, een rondreis maken kan overal, ver weg en dichtbij.

 

Ideëen voor een rondreis:

  • Reis per trein! De langere treinreizen worden steeds populairder. Reis nostalgisch met de Oriënt Express of de Trans siberië Express. Reis met de Rocky Mountaineer in Canada of neem de Butllet Train in Japan. En niet te vergeten: de Blue Train in Afrika die rijdt tussen Pretoria en Kaapstad!

  • Diverse rondreizen in  Mexico, Guatemala, Honduras, Argentinië en Brazilië, Patagonië en Paaseiland of Peru;

  • Maak een rondreis  'Ontdek Down Under Australia' met stadstours in Sydney en Melbourne en een excursie naar het Great Barrier Reef;

  • Island hoppen op Barbados, St. Lucia & Grenada of een autorondreis Cuba met strandverlenging of een groepsrondreis paradijselijk Panama;

  • De rondreis Canada van Oost naar West inclusief walvistour, een Single Groepsreis West Canada of een mooie rondreis Verenigde Staten;

  • Rondreis Sri Lanka, Rondreis Jordanië, Rondreis Vietnam, Rondreis Zuidelijk Afrika, Rondreis Bali;

  • Rondreis Azoren, Rondreis Andalusië, Rondreis Albanië;

  • Rondreis Balkan, Rondreis Griekenland, Rondreis Finland, Rondreis Georgië;

  • Rondreis Antarctica,  rondreis Spitsbergen, Groenland en IJsland.

Dit zijn slechts enkele suggesties uit het reisaanbod. Bij LucilleReizen boekt u uw ideale reis. En bij LucilleReizen boekt u vakanties van alle grote Nederlandse en Duitse reisorganisaties. Heeft u al ergens een leuke reis gezien? LucilleReizen checkt geheel vrijblijvend de beste deal voor u!