Alles voor een zorgeloze vakantie!

Heeft u trouwplannen? Is de datum al bekend? Van harte gefeliciteerd!

Na al het geregel en het feestgedruis is het  tijd om samen bij te komen van alle spanningen en om even te kunnen genieten van elkaar!

De één wil een weekendje uitwaaien aan de kust, de ander droomt van een romantische strandvakantie, een avontuurlijke rondreis of een bijzondere citytrip; hoe dan ook, uw huwelijksreis is na de bruiloft de kers op de taart!

Misschien wilt u nagenieten op het hagelwitte strand van de Seychellen, in het privézwembad van uw bungalow op Bali, op een cruise, bij het spotten van wilde dieren in Afrika of in een hotelkamer in het romantische Parijs. Iedereen heeft zijn eigen droomvakantie.  Zolang u maar geniet, vooral van elkaar!

Een honeymoonpakket of een extra luxe kamer of bruidsuite? Leuke, bijzondere of romantische excursies, ik zit boordevol tips!  Aan de hand van uw wensen en budget stel ik graag dé perfecte reis voor jullie samen!

Tip: kijk ook eens bij ZOEK EN BOEK ZELF

Komt u er niet uit, aarzel niet en neem contact op, samen komen we er wel!

Heeft u een reis gezien die voor u het toppunt van is romantiek? Neem contact op, dan check ik geheel vrijblijvend de beste deal voor u!