Met het hele gezin op vakantie: wordt het een strandvakantie? Een verblijf op een camping, in een appartement, vakantiehuis of hotel? Met de auto of het vliegtuig?

Alleen logies of all-inclusive? Weinig voorzieningen of juist met kinderanimatie? LucilleReizen kijkt graag met u mee naar de mogelijkheden. Tip: kijk ook eens bij ZOEK EN BOEK ZELF!

 

Ideëen voor een familievakantie:

  • Veel accommodaties bieden ruime familiekamers en sport en vermaak voor groot en klein. Ze beschikken over waterglijbanen sommige bieden kinderbuffetten, gratis zwemlessen en soms zelfs een echte kermis of een attractiepark;

  • Er zijn ook accommodaties die alle gemakken bieden voor gezinnen met baby's tussen de 0 en 2 jaar;

 

  • Een rondreis door een verre bestemming met aansluitend een week (strand)verlenging. Er zijn diverse rondreisbestemmingen die geschikt zijn voor kinderen, bijvoorbeeld de "Wilde Beestenboel" rondreis door Zuid-Afrika waarbij overnacht wordt in kindvriendelijke Nederlandstalige accommodaties.

 

  • Een cruisevakantie met het hele gezin. Aan boord is van alles te doen voor alle leeftijdscategorieën. Daarbij profiteert u van hoge kinderkortingen bij verblijf in dezelfde hut als twee volbetalende volwassenen.

Dit zijn slechts enkele suggesties uit het reisaanbod. Bij LucilleReizen boekt u uw ideale reis. En bij LucilleReizen boekt u vakanties van alle grote Nederlandse en Duitse reisorganisaties. Heeft u al ergens een leuke reis gezien? LucilleReizen checkt geheel vrijblijvend de beste deal voor u!