Alles voor een zorgeloze vakantie!

Met het hele gezin op vakantie: wordt het een strandvakantie? Een verblijf op een camping, in een appartement, vakantiehuis of hotel? Met de auto of het vliegtuig?

Alleen logies of all-inclusive? Weinig voorzieningen of juist met (kinder)animatie?

Er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden! Ook hier weer geldt; zoveel mensen zoveel wensen! Het aanbod van de bekende aanbieders is groot, zo groot dat u misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Daar is iets aan te doen: laat me weten wat uw wensen zijn, wat (eventueel) de wensen van de kinderen zijn, van welke schoolvakantie bent u afhankelijk en wat is (ongeveer) uw budget dan kan ik alvast een voorselectie voor u doen. Niet alleen bij de Nederlandse touroperators maar juist ook bij de Duitse aanbieders die vaak voordeligere vakanties aanbieden. Natuurlijk betaalt u voor uw vakantie bij mij niet meer dan wat u bij de bekende aanbieders betaalt. Wel regel ik alles wat nodig is voor uw vakantie én u heeft de luxe van uw eigen contactpersoon! 

Neem gerust eens vrijblijvend contact op, ik kijk graag met u mee naar de mogelijkheden!

Tip: kijk ook eens bij ZOEK EN BOEK ZELF!

Komt u er niet uit, aarzel niet en neem contact op, samen komen we er wel!

Heeft u ergens uw ideale vakantie gevonden? Laat het me weten dan check ik geheel vrijblijvend voor u of dit de beste deal is!