Met het hele gezin op vakantie: wordt het een strandvakantie? Een verblijf op een camping, in een appartement, vakantiehuis of hotel? Met de auto of het vliegtuig?

Alleen logies of all-inclusive? Weinig voorzieningen of juist met (kinder)animatie?

Er zijn zo ontzettend veel mogelijkheden! Ook hier weer geldt; zoveel mensen zoveel wensen! Het aanbod van de bekende aanbieders is groot, zo groot dat u misschien door de bomen het bos niet meer ziet. Daar is iets aan te doen: laat me weten wat uw wensen zijn, wat (eventueel) de wensen van de kinderen zijn, van welke schoolvakantie bent u afhankelijk en wat is (ongeveer) uw budget dan kan ik alvast een voorselectie voor u doen. Niet alleen bij de Nederlandse touroperators maar juist ook bij de Duitse aanbieders die vaak voordeligere vakanties aanbieden. Natuurlijk betaalt u voor uw vakantie bij mij niet meer dan wat u bij de bekende aanbieders betaalt. Wel regel ik alles wat nodig is voor uw vakantie én u heeft de luxe van uw eigen contactpersoon! 

Neem gerust eens vrijblijvend contact op, ik kijk graag met u mee naar de mogelijkheden!

Tip: kijk ook eens bij ZOEK EN BOEK ZELF!

Komt u er niet uit, aarzel niet en neem contact op, samen komen we er wel!

Heeft u ergens uw ideale vakantie gevonden? Laat het me weten dan check ik geheel vrijblijvend voor u of dit de beste deal is!

Mijn ReisKennis B.V. is dé franchise organisatie voor zelfstandige reisondernemers die van huis uit werken en biedt zekerheid door lidmaatschap bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Alle boekingen worden ondergebracht bij Mijn ReisKennis B.V. (ANVR 04564 en SGR 2541). Informatie over Mijn ReisKennis B.V. kunt u vinden op  https://www.mijnreiskennis.nl/.

 

LucilleReizen

Lucille - Mijn ReisKennis

Brabis 4

5641 JV Eindhoven

Nederland

T: 06 411 530 66

E: lucille@mijnreiskennis.nl