De hele wereld verkennen zonder telkens uw koffer in en uit te pakken, dat is het grote voordeel van cruisen!

Er is een cruise voor elk budget. En cruisen is tegenwoordig echt niet meer alleen voor ouderen; ook voor gezinnen, vriendengroepen en (jonge) stellen is een cruise echt dé ultieme vakantiebestemming!

Afhankelijk van de rederij en de grootte van het schip is er veel te doen. Neem duikles of salsales! Sporten in het fitnesscenter, ontspannen in de wellness of in één van de zwembaden. Winkelen, shows bijwonen in het theater, breng een bezoek aan het casino of ga naar de bioscoop. Er zijn verschillende restaurants en leuke bars. Er is altijd wel iets te doen! Een cruiseschip is eigenlijk een drijvend resort. Maar dan met elke dag een nieuw spectaculair uitzicht over de zee, de kust en schilderachtige plaatsjes. 

Ideëen voor een cruisevakantie:

  • Maak een Caribische cruise;

  • Maak een cruise over de Middellandse Zee;

  • Bezoek de Noorse Fjorden;

  • Bezoek de Griekse eilanden;

  • Ga mee met een expeditie-cruise naar Spitsbergen, Groenland of Antarctica. Of naar de Amazone, de Chileense fjorden of de Galapagoseilanden;

  • Hou het wat dichter bij huis en maak een riviercruise onder andere op de Rijn, de Moezel, de Donau en de Seine.

De verschillende rederijen hebben hun eigen identiteit: het aantal sterren, het service-niveau, de faciliteiten aan boord, de kindvriendelijkheid etc. Bij elke rederij past een eigen doelgroep.

Toch nieuwsgierig geworden? Er zijn regelmatig acties en aanbiedingen van diverse rederijen! Neem eens vrijblijvend contact op; aan de hand van uw wensen kiezen we de juiste rederij voor u. Hiervoor betaalt u niet meer dan wanneer u rechtstreeks bij de rederij boekt. Maar krijgt u wel alle service van uw eigen contactpersoon!

Heeft u een cruise gezien en twijfelt u nog? Ik informeer u over alles wat voor u belangrijk is én ik check geheel vrijblijvend de beste deal voor u!

Mijn ReisKennis B.V. is dé franchise organisatie voor zelfstandige reisondernemers die van huis uit werken en biedt zekerheid door lidmaatschap bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Alle boekingen worden ondergebracht bij Mijn ReisKennis B.V. (ANVR 04564 en SGR 2541). Informatie over Mijn ReisKennis B.V. kunt u vinden op  https://www.mijnreiskennis.nl/.

 

LucilleReizen

Lucille - Mijn ReisKennis

Brabis 4

5641 JV Eindhoven

Nederland

T: 06 411 530 66

E: lucille@mijnreiskennis.nl