Bij een autovakantie bepaalt u zelf wanneer en hoe laat u vertrekt, hoeveel bagage u meeneemt, de route die u gaat rijden en hoe lang u onderweg wilt zijn.

Autovakanties hebben het voordeel dat u kunt besluiten dat u onderweg gaat stoppen om iets leuks te doen, zoals misschien een oude burcht bekijken of lekker even picknicken of zwemmen in een koel meertje.

  • Ook in de winter reist u met de auto makkelijk naar de wintersportgebieden waar u verblijft in een romantisch chaletje, een vakantiewoning voor de hele familie of een luxe hotel aan de piste;

  • Van tent tot kasteel, een hotelletje onderweg, campings, appartementen, hotels, luxe vakantievilla's, de mogelijkheden zijn oneindig.

Comfortabel reizen per vliegtuig én zelf op avontuur met de auto: een fly-drive is dé manier om kennis te maken met uw favoriete eiland, streek of land!

  • Een fly-drive vakantie is niet alleen in Europa mogelijk maar ook buiten Europa; denk hierbij aan bijvoorbeeld Amerika, Canada of Australië. LucilleReizen heeft leuke tips en stelt graag een mooie route samen, rekening houdend met het aantal km dat u per dag aflegt en waarbij de highlights zéker niet over het hoofd gezien worden.

 

Het ultieme gevoel van vrijheid is misschien wel de campervakantie.

  • U kunt er voor kiezen om op een camping te slapen maar voor het 'alleen op de wereld gevoel' kunt u ook een plekje midden in de natuur opzoeken. Ontwaken doet u niet onder de douche maar door een duik in de fel blauwe zee of in een mooi meer;

  • Geen gestress met inpakken, u heeft immers alles al bij de hand;

  • Een camper huren kunt u in Europa maar ook in Amerika, Australië, Canada of Nieuw Zeeland.

Tip: neem eens een kijkje bij ZOEK EN BOEK ZELF!

Dit zijn slechts enkele suggesties uit het reisaanbod. Bij LucilleReizen boekt u uw ideale reis. En bij LucilleReizen boekt u vakanties van alle grote Nederlandse en Duitse reisorganisaties. Heeft u al ergens een leuke reis gezien? LucilleReizen checkt geheel vrijblijvend de beste deal voor u!