Bij een autovakantie bepaalt u zelf wanneer en hoe laat u vertrekt, hoeveel bagage u meeneemt, de route die u gaat rijden en hoe lang u onderweg wilt zijn.

Autovakanties hebben het voordeel dat u kunt besluiten dat u onderweg gaat stoppen om iets leuks te doen, zoals misschien een oude burcht bekijken of lekker even picknicken of zwemmen in een koel meertje.

  • Ook in de winter reist u met de auto makkelijk naar de wintersportgebieden waar u verblijft in een romantisch chaletje, een vakantiewoning voor de hele familie of een luxe hotel aan de piste;

  • Van tent tot kasteel, een hotelletje onderweg, campings, appartementen, hotels, luxe vakantievilla's, de mogelijkheden zijn oneindig.

Comfortabel reizen per vliegtuig én zelf op avontuur met de auto: een fly-drive is dé manier om kennis te maken met uw favoriete eiland, streek of land!

  • Een fly-drive vakantie is niet alleen in Europa mogelijk maar ook buiten Europa; denk hierbij aan bijvoorbeeld Amerika, Canada of Australië.

  • Laat me weten wat uw plannen zijn, voor de meeste gebieden heb ik leuke tips voor u! Indien u dit wenst stel ik een mooie route samen, rekening houdend met het aantal km dat u per dag aflegt en waarbij de highlights zéker niet over het hoofd gezien worden. Natuurlijk boek ik uw vluchten en zorg ik dat u zorgeloos en zonder verrassingen achteraf op weg kunt met uw huurauto van onze betrouwbare partner Sunny Cars!

Het ultieme gevoel van vrijheid is misschien wel de campervakantie

  • U kunt er voor kiezen om op een camping te slapen maar voor het 'alleen op de wereld gevoel' kunt u ook een plekje midden in de natuur opzoeken. Ontwaken doet u niet onder de douche maar door een duik in de fel blauwe zee of in een mooi meer;

  • Geen gestress met inpakken, u heeft immers alles al bij de hand;

  • Een camper huren kunt u in Europa maar bijvoorbeeld ook in Amerika, Australië, Canada, Cuba of Nieuw Zeeland;

  • Ook voor uw campervakantie heb ik leuke tips en kan ik voor u een mooie route samenstellen indien u dit wenst. Natuurlijk boek ik uw vluchten en zorg ik dat u zorgeloos en zonder verrassingen achteraf op weg kunt omdat ik de camperhuur heb onder gebracht bij één van onze betrouwbare partners; welke dit is is afhankelijk van waar u naartoe gaat.

Voor al deze services betaalt u niet meer dan wanneer u zelf rechtstreeks bij de aanbieder zou boeken! En u heeft uw eigen contactpersoon die uw route kent en weet waar u bent, wat vooral van pas kan komen op het moment dat het niet gaat zoals het zou moeten gaan. U gaat heerlijk zorgeloos op reis!

Toch liever alles zelf regelen? Tip: neem eens een kijkje bij ZOEK EN BOEK ZELF!

Komt u er niet uit, aarzel niet en bel, mail of vul het contactformulier in, samen komen we er wel!

Heeft u al gezien waar u de voordeligste tickets koopt en wat u kwijt bent aan autohuur of camperhuur? Laat het me weten, ik check geheel vrijblijvend de beste deal voor u!

Mijn ReisKennis B.V. is dé franchise organisatie voor zelfstandige reisondernemers die van huis uit werken en biedt zekerheid door lidmaatschap bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds.

Alle boekingen worden ondergebracht bij Mijn ReisKennis B.V. (ANVR 04564 en SGR 2541). Informatie over Mijn ReisKennis B.V. kunt u vinden  op  https://www.mijnreiskennis.nl/.

 

LucilleReizen

Lucille - Mijn ReisKennis

Brabis 4

5641 JV Eindhoven

Nederland

T: 06 411 530 66

E: lucille@mijnreiskennis.nl