Alles voor een zorgeloze vakantie!

Bij een autovakantie bepaalt u zelf wanneer en hoe laat u vertrekt, hoeveel bagage u meeneemt, de route die u gaat rijden en hoe lang u onderweg wilt zijn.

Autovakanties hebben het voordeel dat u kunt besluiten dat u onderweg gaat stoppen om iets leuks te doen, zoals misschien een oude burcht bekijken of lekker even picknicken of zwemmen in een koel meertje.

  • Ook in de winter reist u met de auto makkelijk naar de wintersportgebieden waar u verblijft in een romantisch chaletje, een vakantiewoning voor de hele familie of een luxe hotel aan de piste;

  • Van tent tot kasteel, een hotelletje onderweg, campings, appartementen, hotels, luxe vakantievilla's, de mogelijkheden zijn oneindig.

Comfortabel reizen per vliegtuig én zelf op avontuur met de auto: een fly-drive is dé manier om kennis te maken met uw favoriete eiland, streek of land!

  • Een fly-drive vakantie is niet alleen in Europa mogelijk maar ook buiten Europa; denk hierbij aan bijvoorbeeld Amerika, Canada of Australië.

  • Laat me weten wat uw plannen zijn, voor de meeste gebieden heb ik leuke tips voor u! Indien u dit wenst stel ik een mooie route samen, rekening houdend met het aantal km dat u per dag aflegt en waarbij de highlights zéker niet over het hoofd gezien worden. Natuurlijk boek ik uw vluchten en zorg ik dat u zorgeloos en zonder verrassingen achteraf op weg kunt met uw huurauto van onze betrouwbare partner Sunny Cars!

Het ultieme gevoel van vrijheid is misschien wel de campervakantie

  • U kunt er voor kiezen om op een camping te slapen maar voor het 'alleen op de wereld gevoel' kunt u ook een plekje midden in de natuur opzoeken. Ontwaken doet u niet onder de douche maar door een duik in de fel blauwe zee of in een mooi meer;

  • Geen gestress met inpakken, u heeft immers alles al bij de hand;

  • Een camper huren kunt u in Europa maar bijvoorbeeld ook in Amerika, Australië, Canada, Cuba of Nieuw Zeeland;

  • Ook voor uw campervakantie heb ik leuke tips en kan ik voor u een mooie route samenstellen indien u dit wenst. Natuurlijk boek ik uw vluchten en zorg ik dat u zorgeloos en zonder verrassingen achteraf op weg kunt omdat ik de camperhuur heb onder gebracht bij één van onze betrouwbare partners; welke dit is is afhankelijk van waar u naartoe gaat.

Voor al deze services betaalt u niet meer dan wanneer u zelf rechtstreeks bij de aanbieder zou boeken! En u heeft uw eigen contactpersoon die uw route kent en weet waar u bent, wat vooral van pas kan komen op het moment dat het niet gaat zoals het zou moeten gaan. U gaat heerlijk zorgeloos op reis!

Toch liever alles zelf regelen? Tip: neem eens een kijkje bij ZOEK EN BOEK ZELF!

Komt u er niet uit, aarzel niet en bel, mail of vul het contactformulier in, samen komen we er wel!

Heeft u al gezien waar u de voordeligste tickets koopt en wat u kwijt bent aan autohuur of camperhuur? Laat het me weten, ik check geheel vrijblijvend de beste deal voor u!