Over LucilleReizen

Welkom bij LucilleReizen!

Ik ben Lucille Zirkzee en ik ben altijd nieuwsgierig naar wat er na de volgende bocht komt. Het is dan ook niet vreemd dat ik na mijn toeristische opleiding veel mooie reizen heb gemaakt. Daarnaast is mijn favoriete hobby het uitzoeken en samenstellen van reizen voor mijzelf en voor anderen. Door deze twee te combineren is mijn eigen reisonderneming ontstaan: LucilleReizen.

Waarom zou u uw vakantie boeken bij LucilleReizen?

  • U wilt op reis maar u heeft geen tijd om naar het reisbureau te gaan

  • U heeft al uren gezocht op internet maar dat wat u zoekt kunt u niet vinden

  • U heeft behoefte aan deskundige hulp bij het samenstellen van uw ideale vakantie

Bespaar tijd: vertel me uw wens, uw budget en ik maak vrijblijvend een reisvoorstel. Hieraan zijn geen kosten verbonden. Ook wordt de reis hierdoor niet duurder.

Heeft u al een leuke reis gezien, of weet u al wat u wilt gaan boeken? Laat LucilleReizen de reis en de prijs checken, zo heeft u altijd de beste deal

Bij LucilleReizen kunt u ook terecht voor autohuur, de juiste reisverzekering en uw transfer.

Wat biedt LucilleReizen?

  • Een compleet aanbod van de bekende reisorganisaties maar u kunt ook kiezen voor een op maat gemaakte reis

  • Persoonlijk contact en service

  • Eén aanspreekpunt voor en tijdens de reis

  • Flexibele werktijden, ook in de avonduren en in het weekend, dus altijd bereikbaar als er wat is

Wilt u een vakantie boeken of advies, vraag gerust naar alle mogelijkheden!

 

LucilleReizen, t.h.o.d.n. Lucille - Mijn ReisKennis, is een gediplomeerde zelfstandige reisondernemer, aangesloten bij Mijn ReisKennis B.V.

Mijn ReisKennis B.V. is dé franchise organisatie voor zelfstandige reisondernemers die van huis uit werken en biedt zekerheid door lidmaatschap bij ANVR, SGR en het Calamiteitenfonds. Alle boekingen worden ondergebracht bij Mijn ReisKennis B.V.(ANVR 04564 en SGR 2541). Informatie over Mijn ReisKennis B.V. vindt u op  https://www.mijnreiskennis.nl/.

 

ANVR lidmaatschap

Het ANVR (Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen) is een internationaal erkende, overkoepelende belangenorganisatie voor de reisbranche.

De rechten en plichten van de reisorganisatie, het reisbureau en de reiziger worden door het ANVR vastgesteld. Kijk voor meer informatie op https://www.anvr.nl.

SGR Lidmaatschap

Alle reizen vallen onder de garantie van de SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden), met uitzondering van losse lijndiensten, autohuur en rechtstreeks geboekte hotels.

De SGR garantie houdt in dat u als consument ervan verzekerd bent het vooruitbetaalde reisgeld terug te krijgen als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Voor zover de overeenkomst mede het vervoer omvat en de plaats van bestemming al is bereikt, wordt zorg gedragen voor de terugreis. Voor meer informatie kijkt u op https://www.sgr.nl/ .

Stichting Calamiteitenfonds

De garantieregeling van Stichting Calamiteitenfonds reizen houdt in dat u het recht heeft op teruggave van (een deel van) de betaalde reissom en/of vergoeding van noodzakelijke meerkosten wanneer er sprake is van een uitkeringsvatbare situatie als gevolg van een calamiteit in de zin van de regeling. Meer informatie kunt u vinden op https://www.calamiteitenfonds.nl/.