Corona en uw vakantie - update 03-04-2020

De wereldwijde impact van het Corona virus raakt onze sector en onze organisatie in het diepst van ons hart. Maar erger nog, de impact raakt ook u als reiziger terwijl u zo hebt uitgekeken naar die prachtige vakantie.

Op dit moment volgen de nieuwsberichten elkaar in rap tempo op. Achter de schermen zijn wij druk bezig om u zo goed mogelijk te informeren over mogelijkheden tot het omboeken, annuleren of het aanpassen van uw vakantie.

Wij volgen de richtlijnen van onze partners. We hebben hele goede connecties en blijven goed op de hoogte.

Wii doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Op vertrekdatum en urgentie nemen wij contact met u op om de gevolgen voor uw reis te bespreken.

 

Wij staan achter het Corona voucher in het belang van de Reisbranche!

Natuurlijk stellen wij daarbij uw belangen voorop! Wij vinden het erg belangrijk dat er bij de uitgifte van het Corona voucher eerlijke voorwaarden worden gehanteerd. Daarom zijn wij druk in onderhandeling hierover met de verschillende reisorganisaties.

Reisorganisaties zijn op dit moment niet in staat om u uw geld direct terug te betalen. Dit kan gezien de omstandigheden ook nog wel enige tijd duren. Mocht de reisorganisatie in de tussentijd failliet gaan bent u helaas uw geld kwijt. Door de acceptatie van de door ons goedgekeurde en uit onderhandelde Corona vouchers stellen wij uw gelden veilig. Deze vouchers vallen namelijk tot een jaar na uitgifte onder de garantie van de SGR. Mocht u binnen dat jaar toch geen gebruik kunnen maken van de voucher kunnen wij uw gelden alsnog voor u terugvragen bij de reisorganisatie.