De wereld rond terwijl u maar één keer uw koffer hoeft uit te pakken, wie wil dat nou niet! Elke dag een nieuwe bestemming met nieuwe bezienswaardigheden.

Tijdens een cruise brengt u weleens een dag door op zee en zult u zich moeten vermaken aan boord. Dat is helemaal geen probleem want de luxe cruiseschepen van de Holland America Line bieden genoeg vertier om er een hele vakantie door te brengen.

Nieuw: Cruise met de Holland America Line naar Noorwegen!

Ontdek deze geweldige bestemming tijdens een reis met Best of Cruises in 2020! U vertrekt vanaf Rotterdam met het schip ms Rotterdam of vanaf Amsterdam met het schip ms Nieuw Statendam.

Uw schip: ms Rotterdam

Met haar kunst- en antiekcollectie die meerdere miljoenen waard is, brede teakdekken en klassieke lijnen roept de Rotterdam herinneringen aan de nautische traditie op, maar combineert deze met geavanceerde voorzieningen. Geniet aan boord van een kookshow of een praktische workshop bij America's Test Kitchen. U kunt sporten in het uitgeruste fitnesscentrum. Geniet van heerlijke gerechten van over de hele wereld in de specialiteitenrestaurants. Verken de wonderen van de natuurwereld met presentaties en activiteiten van BBC Earth Experiences!

Uw schip: ms Nieuw Statendam

MS Nieuw Statendam werd gelanceerd in december 2018. Ze is een zusterschip van de Koningsdam en de tweede van onze schepen in de Pinnacle-klasse, met een ontwerp dat is geïnspireerd door de vloeiende rondingen van muziekinstrumenten. Gasten kunnen genieten van haar innovatieve specialiteitenrestaurants - van Sel de Mer tot het Grand Dutch Café. Ontdek kooklessen en praktische workshops bij America's Test Kitchen. Volg bijvoorbeeld een cursus wijnproeven- en mengen of een cursus videobewerking. Toe aan wat ontspanning? Geniet bij het zwembad, kom op krachten in de Greenhouse Spa of neem een Pilates les.  En beleef sensaties tijdens de presentaties van BBC Earth Experiences op ons spectaculaire twee verdiepingen tellende World Stage!

5 Cruises van Holland America Line met het MS Rotterdam en het MS Nieuw Statendam met vertrek vanaf Rotterdam en Amsterdam

MS ROTTERDAM                             22 april 2020                      11 dagen             Noorwegen

vanaf 1499 euro per persoon (inclusief 300 US$ onboard credit per persoon)

MS ROTTERDAM                             16 mei 2020                        8 dagen             Noorwegen                      

vanaf 998,25 euro per persoon (inclusief 200 US$ onboard credit per persoon)

MS NIEUW STATENDAM              21 jun2020                           8 dagen             Noorwegen

vanaf 1248,50 euro per persoon (inclusief 200 US$ onboard credit per persoon)

MS ROTTERDAM                             15 augustus 2020               8 dagen             Noorwegen

vanaf 1198,25 euro per persoon (inclusief 200 US$ onboard credit per persoon)

MS NIEUW STATENDAM              23 augustus 2020               8 dagen             Noorwegen

vanaf 1199,00 euro per persoon (inclusief 200 US$ onboard credit per persoon)

U kiest voor een binnen- een buiten- of een balkonhut.

 

Boekt u vóór 31 januari 2020 een cruise op de luxe schepen van de Holland Amerika lijn, dan krijgt u gratis een signature drankenpakket!

Wilt u meer weten over deze cruises, neem dan gerust contact op!

Best of Cruises, in samenwerking met Mijn ReisKennis en Travelcenter de Wit