Aircruise, Parels van Down Under

De ultieme manier om Down Under te ontdekken is zonder twijfel deze exclusieve 22-daagse Air Cruise ‘Parels van Down Under’. U ontdekt de parels van Australië, Nieuw-Zeeland en Tasmanie in één reis.

In Australië ontdekt u naast bekende hoogtepunten zoals het bruisende Sydney, het Great Barrier Reef en de imposante Outback, ook een aantal nog minder bekende parels, zoals Tasmanië en Bruny Island.

In Nieuw-Zeeland maakt u o.a. een privécruise door Milford Sound en over Lake Taupo, gaat u wijnen proeven in Gibbston en Bannockbur, maakt u kennis met de Maori cultuur in Te Puia en bezoekt u het Mount Aspiring National Park op een spectaculaire manier.

De aircruise in Australië en Nieuw-Zeeland wordt uitgevoerd met uw privévliegtuig: de Fokker 70. Dit is hét ideale toestel voor de relatief korte vluchten in Down Under. Het vliegtuig is ingericht met 48 leren klassieke businessclass stoelen met een pitch van 37 inch. Al deze vluchten vinden overdag plaats, 's nachts overnacht u altijd in een van de prachtige hotels.

U vliegt vanaf Schiphol met in de zeer comfortabele business class van Emirates via een overstap op Dubai naar Sydney. Vervolgens bezoekt u Australië en Nieuw-Zeeland. Vanaf Auckland vliegt u via een overstap op Dubai terug naar Amsterdam.

Programma

 Dag 1 & 2: Amsterdam - Sydney

 Dag 3: Sydney

 Dag 4 - 6: Sydney & omgeving

 Dag 6: Hobart

 Dag 7 & 8: Bruny Island & Hobart

 Dag 9 - 12: Hayman Island

 Dag 12 & 13: Ayers Rock

 Dag 13 & 14: Sydney

 Dag 14 & 15: Queenstown & Milford Sound

 Dag 16 & 17: Central Otago & Mount Aspiring

 Dag 18 - 20: Taupo

 Dag 20 & 21: Auckland

 Dag 21 & 22: Auckland - Amsterdam

Reisperiode

Er zijn twee vertrekdata voor de 22-daagse Air Cruise 'Parels van Down Under':

Eerste vertrekdatum: 26 oktober t/m 16 november 2019 - VOL

Tweede vertrekdatum: 23 november t/m 14 december 2019 - VOL

Wilt u meer informatie over deze bijzondere reis, neem dan gauw contact op, ik help u graag op weg!